Let's do it!

Opvallen vereist creativiteit.

Strategie

Waar staat je merk voor? Welke emotionele verbinding wil je opbouwen met je doelgroep? Strategie is dé basis voor een visuele identiteit en communicatie.

MERKSTRATEGIE

Aan de slag met de strategie van je merk kan op veel manieren. Van identiteit tot positionering, van concept tot beleving en van merknaam tot een tone of voice.

Doelgroep- & marktonderzoek

Met deze analyse gaan we op zoek naar een doelgroep met een probleem dat jij met je aanbod kunt oplossen zodat ze graag klant bij je worden.

CAMPAGNESTRATEGIE

Een goede campagne is gebouwd op een strategie. Een strijdplan dat helpt om doelen te bereiken en de juiste dingen op het juiste moment te doen.

COMMUNICATIE- & CONTENTSTRATEGIE

Er bestaan verschillende soorten communicatie strategieën. Maar altijd gaat het in de basis om welke boodschap je met welke communicatiemiddelen wilt communiceren met welke doelgroep op welk moment.

Ontwerp

Straalt je merk uit wie je bent? Sluit het aan op je strategie en helpt het je naar je doelen? Om in het hoofd van je doelgroep te komen is het belangrijk dat een visuele identiteit klopt en altijd herkenbaar is.

VISUELE IDENTITEIT

Een sterk merk is altijd 'zichzelf' en hartstikke herkenbaar. Je visuele identiteit (logo en huisstijl) speelt daarin een belangrijke rol. Een goede visuele identiteit herkent je doelgroep direct en geeft ze precies dat gevoel dat jouw merk wil communiceren.

GRAFISCH ONTWERP

Een consistente merkbeleving creëer je door al je publicaties grafisch (visueel) dezelfde uitstraling te geven. Dit kan zowel digitaal als op papier.

SOCIAL MEDIA DESIGN

Social media design zorgt voor een samenhangende visuele taal op je social media kanalen om merkbekendheid te ontwikkelen je volgers te laten groeien.

WEBDESIGN

Een goede website is onmisbaar voor een sterk merk. Een website vergroot het vertrouwen bij je doelgroep, jouw bereikbaarheid, maar geeft je vooral de mogelijkheid om beter gevonden te worden.

Communicatie

Creatieve- en inspirerende communicatie ontstaat wanneer je vertrekt vanuit je merkbelofte en merkverhaal en zorgt dat wat je doet een consistente tone of voice en visuele uitstraling heeft.

CONTENT & COPY

Content is een geschreven bericht met een doel zoals blogs, social media posts en mailings. Met copy brengen we de lezer in beweging. Dit doe je bijvoorbeeld met wervende webteksten advertorials.

WEBTEKSTEN

Afhankelijk van het doel van je website wil je natuurlijk graag dat de teksten op je website aansluiten bij je merk, maar ook gevonden worden door zoekmachines.

PERS- & NIEUWSBERICHTEN

Je merk is voortdurend in beweging. Een slimme manier om een grote groep mensen te bereiken is via 'gratis' promotie. De krant, een lokaal blad, een online nieuwsplatform bijvoorbeeld.

REDACTIE & EINDREDACTIE

Heb je zelf iets geschreven en wil je de punten en komma's laten controleren? Of zoek je een meelezer om je zinnen hier en daar wat aan te scherpen en lekker leesbaar maken?

Campagne

Mensen in beweging krijgen? Je boodschap onder de aandacht brengen? Een groep mensen bewustmaken? Een evenement promoten? Slim gebruik maken van lokale kracht en altijd binnen jouw budget.

CAMPAGNE WEBSITES

Soms is het handig om voor een campagne een gekaderd deel binnen een nieuwe of bestaande website in te richten.

CREATIEF DRUKWERK

Milieuvriendelijk drukwerk dat effectief bijdraagt aan een campagne. Natuurlijk houden we rekening met oplages, materialen en hergebruik.

EVENEMENT ORGANISATIE

Bij het uitvoeren van een campagnestrategie moet er veel gebeuren. Aansluiten op evenementen of ze zelf organiseren kost tijd en handen. Ik ondersteun je graag.

GUERILLA MARKETING

Met de inzet van guerrillamarketing proberen we met beperkte middelen een groot resultaat te bereiken. Guerrillamarketing is erop gericht om in een zeer korte tijd veel media-aandacht of aandacht van je doelgroep te krijgen.

toffe opdrachtgevers uitgelicht