Over
Jenneke

Schrijft, leest, praat, luistert, dwarsdenkt, dwaalt, leeft, verwondert, maakt, struikelt, klimt, lacht & droomt. Autonoom, authentiek, clumsy, adrem, lacht hard, koffie uit een pruttelpotje, huis vol planten, kampvuurtje, stargazing, woont op het platteland, houdt van de stad. Deelt haar huis met Yaz, is gek op muziek en bakt zelf brood.

Als merkbouwer en communicatiemaker zet ze zich in voor een eerlijke, vooruitstrevende, groene en slimme wereld. Ze doet dit door vorm te geven aan ideeën die gezien moeten worden. En door zoveel mogelijk mensen stil te laten staan bij dingen die er écht toe doen.

Human

Voor de mensen. Voor de underdogs en de visionairs. De enkelbijters en de veranderaars. De koplopers en de op hun kop lopers. Ze omarmt diversiteit. De kleurrijke ideeën, gezichten en dromen van mensen, merken en initiatieven die net als zij geloven dat samen zoveel meer is dan alleen. Dat gelijkheid het wint van gelijk hebben en dat vrijheid allesbehalve vrijblijvend is.

Future

Er zijn voor morgen en iedereen met een vooruitstrevend idee omarmen. Iedereen die dwars tegen de stroom in vorm geeft aan morgen. Ze voelt zich thuis bij de initiatiefnemers van de vooruitgang. Eigenwijze helden die zonder blaaskakerij of borstklopperij de wereld willen verbeteren. Die hun talenten niet inzetten voor de pegels maar voor de planeet. En zij? Zij zet haar talent graag in om deze verschilmakers vleugels te geven.

Art

Ze is verliefd op de oerkracht van kunst en design. Op alles wat schuurt en schopt, zeurt en kleurt, verrijkt en verwart. Op dat wat je bij de kladden grijpt. Om je vervolgens nooit meer los te laten. Het zijn de kleine dingen die onder de huid kruipen. Mooie materialen, bijzondere (circulaire) toepassingen en aanstormend talent. Op het snijvlak van design, ambacht, mode, architectuur en kunst begint haar buik te kriebelen en haar hart sneller te slaan.